Det här är ett företag för dig som vill få renoverat

Det här är ett företag för dig som vill få renoverat

I går skrev jag om ett nystartat café dit jag gick för en riktig go-fika! Men idag ska jag tala med er om ett företag som har varit här och byggt om och byggt till. Min fru är gravid och det blir nedkomst i oktober. Vi har redan två pojkar som är 4 och 6 år gamla och nu när det snart ska bli en ny familjemedlem i huset kändes det som att det var en bra idé att fixa den här om- och tillbyggnaden. Vi anlitade ett företag som hjälper till med renoveringsarbeten i Timrå som heter El & Maskinservice i Svala AB.   

Det finns hur många företag som helst inom den här branschen och därför kan det vara svårt att veta vem man ska anlita. En kollega till mig berättade att han vid ett par tillfällen haft att göra med El & Maskinservice i Svala AB och att deras snickare verkligen har en kompetens som är utöver det vanliga. Det är alltid bra att få lite goda råd och tips och nu visade det sig vara ett mycket bra råd jag fick av min arbetskamrat. Så nu skickar jag denna rekommendation vidare till er, alla mina fina läsare. Behöver ni hjälp med era renoveringsarbeten i Timrå vill jag varmt rekommendera er till att ta kontakt med El & Maskinsevice i Svala AB. Dessa duktiga snickare är både engagerade och serviceinriktade och trots att de hade mycket att göra när de var här hade de hala tiden ett vänligt ord över och ett leende på läpparna. De har nu sett till att ordna så att alla barn, nuvarande och kommande ska få egna sovrum. Köket har nu utökats med 20 kvadratmeter vilket känns bra, för det är i köket vi i vår familj tillbringar mest tid.  


Kommentarer är stängda.