Vid en glassbutik

Vid en glassbutik

Hej där och välkomna till ännu ett inlägg! Jag sitter utanför en glassbutik i Ängelholm och funderar på om jag ska ta mig en glass eller inte. Min dotter var så sugen på glass när vi jag hämtade henne från skolan så vi åkte till en glassbutik för att se om det fanns något som föll henne i smaken. Vilket det så klart fanns, men jag själv är inte riktigt någon glassälskare. Jag vet inte varför men glass har aldrig riktigt varit något som jag föredragit, åtminstone inte gräddglass. När det kommer till sorbet då är det en helt annan femma, det tycker jag väldigt mycket om. Sen är det klart att man blir lite sugen på något svalkande när solen skiner över Ängelholm och det är rena sommarvärmen. Det är ett helt optimalt glassväder och jag kanske ska kila fram till menyn och kolla om det finns någon sorbet där. Precis det här är vad jag tycker om med sommaren, att bara kunna åka ut en sväng och sitta i solen med sin dotter. Oavsett om det inte blir så länge så är det fortfarande väldigt skönt att få komma ut lite och bara umgås, istället för att ligga hemma i soffan och stirra rakt in i varsin skärm. Jag tror att man behöver göra lite sådana här grejer, det är nog bra för båda att få komma iväg. Vi kommer nog köpa med oss någon mat på vägen hem sen för jag känner inte alls för att laga någonting idag. Jag är lite sugen på sushi faktiskt och det vet jag att min dotter tycker väldigt mycket om också. Men nu ska jag runda av här och se om det här är en glassbutik som serverar någon sorbet. Jag önskar er en trevlig eftermiddag och kväll, vi hörs!  


Kommentarer är stängda.