Mina fötter mår bra igen

Mina fötter mår bra igen

Tjabba och hallå gott folk. Idag är humöret på topp för jag har fått löneförhöjning. Det firade jag med en bakelse på ett av stadens konditorier och jag ska skriva ett inlägg om det sen, för här kommer det nu ett inlägg om fotvård i Lysekil med omnejd. Jag väljer att skriva om det viktigaste först, och det är viktigare att få fotvård i Lysekil än att äta en bakelse på café men sedan behöver förstås inte det ena utesluta det andra, se på mig, jag är ett levande exempel på detta. Jag har haft riktigt stora problem med fötterna och jag tänkte bespara er alla detaljer, det räcker att ni vet att jag har varit i behov av fotvård och jag fick all den hjälp som mina fötter behövde när jag gick till företaget Annikas Fothälsa. Det här företaget har startats upp av en kvinna som utbildar sig till medicinsk fotvårdsterapeut och det gör att hon är särskilt noggrann under de behandlingar som hon utför och eftersom hon är under utbildning så tar hon inte ut fullpris för dessa behandlingar i fotvård i Lysekil med omnejd. Öppettiderna utgår ifrån kundernas behov, och är du intresserad av att få fotvård i Lysekil med omnejd så tror jag att du kommer att bli lika nöjd med Annikas Fothälsa som jag. Det var nog i det stora hela taget det jag hade tänkt att prata med er om idag, men vill ni få veta lite mer om Annikas Fothälsa och det som erbjuds när det gäller fotvård i Lysekil så ska ni förstås gå in på hemsidan och där läsa vidare. 

  


Kommentarer är stängda.