Sarate MC, bilar och annat snabbt
Det är kul att meka, skruva och med motorer leka

UGL för att motverka tristess

måndag, 17 oktober 2016 21:21 by Admin

Sitter i soffan och vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden. Det är verkligen fantasktiskt tråkigt på TV och jag finner inte att det blir bättre heller, snarare sämre och sämre för varje månad som går. Jag skulle behöva hitta ett tidsfördriv alternativt någon kurs eller liknande, men kan inte komma på vad jag vill göra. Det har till och med gått så långt att jag funderar på att börja träna, vilket är det tråkigaste jag vet. Bara tanken på att ta på sig trånga kläder och skor för att ge sig ut på gatorna och springa. Helt meningslös aktivitet om man frågar mig. 

I fikarummet härom veckan så pratade vi om olika utbildningar och framförallt ledarskapsutbildningar och andra kurser som kunde främja företaget jag arbetar på. Jag tyckte det lät så tråkigt att jag tillslut lämnade fikarummet i förtid för att börja arbetspasset några minuter tidigare. Så nu när jag står här i tristessens tecken och känner att jag har nått botten i tråkighet, så ska jag banne mig anmäla mig till en sådan kurs inom UGL. Det är tidskrävande, utmanande och intressant för alla andra utom mig själv och så kostar det företaget pengar också.

Japp... Jag har bestämt mig. Jag ska boka mig på en UGL-kurs till Stockholm i höst så har jag gjort vad jag kan för att motivera min kropp att ta sig ur den fallgrop jag verkar ha hamnat i. Det kan ju omöjligt bli värre, eller kan det det. Det återstår att se.  

 Om inte UGL-kursen hjälper tänker jag köpa en kundvagn full av snygga trofé trosor

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed
Kommentarer är stängt