Sarate MC, bilar och annat snabbt
Det är kul att meka, skruva och med motorer leka

Fler företag behöver tydliga företagsskyltar

fredag, 14 september 2018 09:45 by Admin

För att dryga ut sommarkassan fraktade jag under början av sommaren en massa leksaker. De leksaker som jag fraktade var för det mesta leksaker gjorda av svenska leksakstillverkare, men jag fraktade också vissa utländska leksaker från Danmark, Norge och Finland. Att vara ute på vägen med endast radion som sällskap kan jag tycka är rätt så skönt. Istället för att behöva tänka på andra i bilen, kan jag istället fokusera på vägen och det jobb jag har att utföra. Att sitta själv i bilen underlättar också när man måste göra olika behov, som att äta och gå på toa. Då jag inte behöver tänka på ifall någon annan är hungrig kan jag köra så länge som jag orkar, och sen stanna för att äta något, antingen snabbmat eller något jag gjort iordning kvällen innan.

Det svåraste med att frakta en massa grejer, vare sig det är leksaker eller annat, är att hitta dit man ska. Då jag fraktade grejer som skulle till företag var jag tvungen att vara extra noga var det skulle levereras. Då inte alla företag har bra företagsskyltar utplacerade vid deras leveransentré, var det stundtals svårt att hitta vart jag skulle. Som tur var hade jag förberett mig med en GPS, som visste på ett ungefär vart jag skulle, om än inte exakt.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed