Sarate MC, bilar och annat snabbt
Det är kul att meka, skruva och med motorer leka

Självkörande bilar och en självvattnande kruka

fredag, 19 januari 2018 09:20 by Admin
I förra veckan var det CES 2018 - Consumer Electronics Show 2018 i Las Vegas Nevada, USA. På CES visas morgondagens teknik upp, historiska teknologiska uppfinningar som först visades upp på CES är bland annat VHSen, videokameran och CD-spelaren.

Detta året var den stora nyheten självkörande bilar, bilar som inte behöver någon mänsklig interaktion för att köra, svänga och blinka. Bilarna kommer utrustade med inbyggda datorer, som är programmerade att köra, styra, blinka och allt annat som människor annars gör i en bil.
Det dröjer dock länge tills vi ser människor ligga i baksätet medan deras bilar kör dem till svärföräldrarna. Det har nämligen redan nu börjat komma lagar kring hur man ska hantera en självkörande bil, bland annat måste en person ha båda händerna på ratten under hela färden. 

 Självkörande bilar får mig att tänka på när jag köpte en självvattnande kruka till min mor. Krukan köptes online, vilket gjorde att jag slapp ge mig ut i snöovädret som rådde då. 
 
Jag köper nästan alla saker online nuförtiden, allt från matvaror till xenon lampor. Just xenon lampor hittade jag ett företag med bra kvalité, de hette förut humanhabit, men har sedan dess bytt namn till Lyson. Varför de bytte namn är jag inte riktigt säker, men det verkar som att Humanhabit blev uppköpt av Lyson och har nu alltså fått samma namn. Lite som hur Statoil fortfarande hette Statoil i flera år efter att Cirkel K hade köpt dem, och sedan bytta namn på alla Statoilstationer till Cirkel K. 
 
Nu ska jag se vad mer roligt presenterades på CES 2018, vi hörs. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed